AVÍS LEGAL http://www.eduardsegui.com - http://www.eduardsegui.cat - https://www.eduardsegui.cat

Objecte i acceptació

El present Avís Legal regula les condicions d'ús del lloc web http://www.eduardsegui.com - http://www.eduardsegui.cat - https://www.eduardsegui.cat. La navegació pel mateix atribueix la condició d'usuari del mateix, i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les directrius reflectides en aquest text, que pot sofrir modificacions o actualitzacions, depenent de canvis en la normativa.
L'usuari s'obliga a fer un ús correcte del lloc web conformement a les disposicions legals i la bona fe, responent enfront d'EDUARD SEGUI FONTANERIA, SLU, d'ara endavant EDUARD SEGUI o enfront de tercers pels danys o perjudicis que pogués causar l'incompliment d'aquesta obligació.

Accés i utilització

Aquest lloc web i els seus serveis són d'accés lliure i gratuït si bé existeixen alguns dels serveis i productes oferts en ell que requereixen el previ emplenament de formularis. Una part d'aquests  registres confereix a l'usuari una  clau identificativa que serà única, personal i intransferible. L'usuari haurà de vetllar per la confidencialitat de les seves claus. L'usuari serà l'únic responsable de les actuacions realitzades sota el seu nom i claus.
El tractament de les dades personals d'aquests formularis així com la veracitat o exactitud dels mateixos es regula en la Política de Privadesa.

L'usuari es compromet expressament a fer un ús adequat del lloc web i dels seus continguts, i a evitar en tot moment la utilització dels mateixos per difondre continguts il·lícits, realitzar actuacions susceptibles d'alterar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics d'EDUARD SEGUI o de terceres persones, així com obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals EDUARD SEGUI presta els seus serveis.
Igualment l'usuari es compromet a no utilitzar el lloc web ni els seus continguts per intentar accedir als comptes d'altres usuaris o a àrees restringides d'accés.
Tampoc podran els usuaris suplantar la identitat d'uns altres, de les administracions o entitats públiques o de tercers.

Dades d'identificació del titular

De conformitat al disposat en el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril, relatiu a la protecció de dades de las persones físiques en lo que respecta al tractament de les seves dades personals - RGPD, i en atenció en deure informació previst en l'art. 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, es manifesta el següent:

Titular d'aquesta pàgina Web: EDUARD SEGUI FONTANERIA, SLU

Domicili: C/ La Noguera, 7 P.I. Llevant – 25300 – Tárrega – Lleida.

CIF: B25737552

Dades registrals: Registre Mercantil de Lleida, Tom 1299 Llibre 0 Foli 24 Secció 8 Fulla L-25851 Inscripció 1

Dades de contacte: Tel. 973314553 – Fax 973500931

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Drets de propietat sobre el lloc web

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual dels llocs web http://www.eduardsegui.com - http://www.eduardsegui.cat - https//www.eduardsegui.cat, així com dels elements continguts en la mateixa (vegeu, entre uns altres, imatges, textos, àudio, vídeo o programari) corresponen a EDUARD SEGUI. L'Usuari podrà visualitzar tals elements i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, completament prohibida la seva utilització amb finalitats comercials, la seva distribució, així com la seva modificació, alteració o decompilació. La utilització d'aquells elements per a aquestes finalitats precisarà l'autorització expressa del titular d'aquests llocs web.
Tant el nom de domini eduardsegui.com, i eduardsegui.cat, així com la marca, logotip i denominació comercial "EDUARD SEGUI, figuren registrades a nom d'EDUARD SEGUI FONTANERIA, SLU en els registres corresponents.

Limitació de responsabilitat

El present lloc web http://www.eduardsegui.com - http://www.eduardsegui.cat - https://www.eduardsegui.cat, ofereix un servei d'informació dels diversos productes que ofereix EDUARD SEGUI dins del sector calefacció, aire condicionat, lampisteria en general, energies renovables i tractament d'aigües. EDUARD SEGUI no pot garantir la plena accessibilitat a tots els continguts ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic. En tot cas, si detecta alguna incorrecció en la informació que apareix, li preguem ens ho faci saber, i efectuarem els canvis pertinents.

EDUARD SEGUI intentarà reduir al mínim els problemes ocasionats per errors de caràcter tècnic. No obstant això, algunes dades o informacions continguts en aquestes pàgines poden haver estat creats o estructurats en arxius o formats no exempts d'errors, no imputables a EDUARD SEGUI, per la qual cosa no podem garantir que el lloc web no quedi interromput o afectat de qualsevol altra forma per tals problemes, fins a la seva solució. EDUARD SEGUI no assumeix responsabilitat alguna respecte d'aquests problemes, que puguin resultar de la consulta de les presents pàgines o d'aquelles altres externes objecte de reexpedició.

A fi de mantenir actualitzada la informació publicada en el lloc, els continguts del mateix podran ser modificats, corregits, eliminats o afegits en qualsevol moment, per la qual cosa serà convenient comprovar la vigència o exactitud dels mateixos acudint a les fonts oficials. EDUARD SEGUI podrà denegar o bloquejar en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís l'accés als continguts d’aquells usuaris que incompleixin aquestes Condicions d'ús, podent eliminar comptes d'accés a usuaris.

Procediment en cas de realització d'activitats il·lícites

Si un usuari o un tercer considera que existeixen indicis de fets o circumstàncies il·lícites en la utilització de qualsevol contingut o activitats del lloc web haurà de notificar-ho a EDUARD SEGUI mitjançant escrit en el qual consti degudament identificat l'usuari, especificant les suposades il·licituds i declarant expressament i sota la seva responsabilitat que els fets denunciats són certs. La resolució d'aquests litigis se sotmetrà expressament als Jutjats i Tribunals de Lleida.

Política de privadesa i ús de “cookies” (galetes)

Tant la informació corresponent a la Política de Privadesa i tractament de dades personals com a l'ús de Cookies, estan detallades en els documents corresponents per a tal fi, pot accedir a aquests a través dels enllaços a dalt indicats.

 

© EDUARD SEGUI C/La Noguera, 7 P.I. Llevant 25300 – Tàrrega – (Lleida)

button3 ca 310x162

button1 ca 310x162

button2 ca 310x162