Benvinguts a EDUARD SEGUI FONTANERIA

foto-josep-ok

Sóc Josep Seguí Altisent i em complau presentar-vos l’empresa que dirigeixo i de la qual formo part des dels meus inicis professionals, des del bressol d’una empresa familiar.

Eduard Seguí Fontaneria S.L.U. és una empresa consolidada i líder a la província de Lleida, dedicada a la distribució de material de fontaneria, calefacció, climatització, gas, energies renovables, sanitari i mobiliari de cuina.

Estem ubicats a Tàrrega, província de Lleida, i tenim delegacions a Lleida capital, Manresa i Reus i també, des de la nostra web, oferim els nostres productes i serveis a tot arreu. 

Som socis de la central de compres CEALCO i formem part de la cadena de botigues Activa. L´ampli estoc de material que distribuïm prové de les primeres marques del sector: Roca Sanitari, Baxi Calefacció, LG, Dica, Lasian, Grundfos, Isofix, Daikin, Teka, Siemens, entre altres.

Encapçalo un ampli equip humà compromès amb la professionalitat i el bon tracte. Disposem d’un equip comercial, d’un departament d’enginyeria propi i d’un departament de disseny de banys i cuines. L’equip es posa a la seva disposició per donar-li el millor servei i assessorament.

Comptem també amb un departament logístic propi que ens permet oferir un servei de repartiment ràpid i extens. L’afany d’oferir qualitat i bon preu i les ganes de millora són l´impuls constant de creixement que tenim per continuar satisfent la demanda dels nostres clients.

button3 ca 310x162

button1 ca 310x162

button2 ca 310x162