Entorn de client - Factures

Ràtio: 4 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactives
 

 

factures

S'ha creat un entorn per poder cercar i visualitzar les factures de cada client, de moment estem treballant amb les factures de l'any 2015, però posarem també les factures de l'any 2014.

Per poder realitzar la cerca, disposa de dos camps desplegables a escollir:

Per tipus de Factura – Aquí pot indicar si el que vol veure és una factura de càrrec o bé d’abonament, és a dir una factura de compra o bé una factura per devolució devolució de material.

Per any de Facturació – De moment es pot escollir només el 2015, però quan estigui el 2014 dins de la base de dades, també el podrà escollir.


 

factures llistat

 

 

 

 Una vegada triat el tipus de factura i l'any és qüestió, es desplegarà un panell de resultats, en el que apareix, el icó per obrir el detall i el icó per la descàrrega en format PDF, la data, el nº de factura i el codi de client, a les hores, fent clic a la carpeta blava de la factura corresponent obrirà el detall.

El icò de descàrrega serà operatiu una vegada activem el format de factura electrònica i només per totes les factures posteriors a la data de la posta en servei....

 

 

 

factures detallSi entrem al detall de factura, veurem una imatge com la de mostra, aquí podem visualitzar els següents components, una altra vegada el cercador, per no haver de sortir a fer una nova cerca, el nº de factura i la data, el botó de descàrrega per quan correspongui.

Les línies de contingut amb la quantitat, codi, descripció, PVP, descompte i preu net i a baix de tot la base, el percentatge d'Iva, l'import de l'Iva i el total de la factura.

 

L'equip informàtic del departament WEB-IT d'EDUARD SEGUI FONTANERIA.

button3 ca 310x162

button1 ca 310x162